Första besöket på en bilverkstad

Hejsan svejsan alla läsare! Kan ni tänka er att jag efter tio år för första gången behöver åka in till en bilverkstad för någonting annat än service, det är helt fantastiskt vilken pärla det är jag har haft under de här åren. Nog för att jag kör relativt försiktigt, men visst brukar bilen krångla mer än en gång under tio år. Det som är mest fascinerande är att det inte är något allvarligt problem utan det är en punktering på vänster framdäck bara, vilket inte lär ta särskilt lång tid. Just nu har jag ett reservdäck på bilen men jag ska faktiskt åka in till Lund och en bilverkstad snart för att byta ut däcket. Jag tror mycket av bilens skick beror på hur man agerar när man är på vägarna och hur man tar hand om bilen när man inte är på vägarna. När jag befinner mig på vägen så ser jag till att hålla en jämn körning och inte trycka allt för mycket på gasen, det känns som att snabba accelerationer kan slita en del på motor och liknande i bilen. Då bilen står hemma så ser jag till att bilen alltid är ren och fin, såväl lacken som undersidan av bilen ska vara ren. Jag lägger stor vikt vid alltid ha min bil i gott skick och det tror jag är en av anledningarna till att jag inte behöver besöka en bilverkstad mer frekvent, men sen har jag också uppenbarligen valt en riktigt bra bil som fungerar perfekt på vägarna. Det är inte billigt att fixa bilen så jag är väldigt glad över att jag har klarat mig ifrån det så pass bra som jag har gjort. Nu måste jag dock runda av här så att jag kan få ordning på mitt däck igen, men ni får ha en fantastisk dag.