Det är otroligt skönt att få en massage

God dagens! Det gläder mig verkligen att du har klickat in här på min blogg för att läsa ett nytt inlägg, idag kommer du få läsa om företaget Svågans Beröring & Massage som har hjälpt mig genom massage i Hudiksvall. Om ni vill veta mer om dem sedan kan ni läsa vidare här.

För att förklara varför jag behövde deras hjälp med en massage kan det vara nödvändigt att berätta för er vad jag jobbar med. Jag jobbar i en bilverkstad där jag hela dagarna i ända mekar och pillar med bilar, det är ett väldigt fysiskt krävande jobb och det märker jag tydligt i min kropp och framförallt ryggen. När jag kommer hem om kvällarna känner jag av hur min kropp har blivit belastad under dagen, i värsta fall får jag smärtor som håller i sig i några dagar. Till att börja med smörjde jag bara in ryggen med motverkande krämer, tagit smärtstillande mediciner och haft en värmekudde på ryggen. Efter att jag provat det ett tag märkte jag att det inte var lika effektivt som jag hade velat, därför fick jag leta efter ett annat alternativ som skulle kunna hjälpa mig med smärtorna som jag kände i min rygg. En kompis till mig rekommenderade mig att gå till Svågans Beröring & Massage för att få en avslappnande massage i Hudiksvall, självklart lyssnade jag på henne och bokade in en tid. När jag väl hade fått min massage hos dem kunde jag direkt känna av vilka effekter det gav, jag kände mig avslappnad och rörlig samtidigt som jag inte upplevde samma smärta som tidigare. Sedan dess har jag fortsatt att gå till dem för en massage i Hudiksvall, det gör att jag kan jobba på som vanligt med bilarna i verkstaden samtidigt som jag inte känner av smärtan i ryggen.